måndag 25 april 2011

Finns det problem så finns det lösningar, eller?

Och hur svårt kan det vara? Vi vill hitta ett smidigare sätt att lasta upp våra kajaker på biltaket. Även om de bara väger 28 kg, så är det tungt och ganska osmidigt att få upp dem på Volvon. Thule har ett smidigt system där lastbågarna fälls ner, men det är för stegar. Kan tro att det blir för tungt för kajakerna. Är det någon uppfinnare som läser - hör av dig ;).

Annandag påsk och sista dagen på ett fantastiskt påsklov, på många sätt. Efter den fantastiska vintern så fick vi en helt otrolig start på våren, eller sommaren. Det är inte ovanligt att vi får sommar direkt, fast jag hoppas att våren håller i sig ett tag till. Älskar när det är så där lagom varmt. Fick en mysig dag i Vallda Sandö. Vi paddlade från Stallviken rakt över och åt lunch på klipporna med Susanne och Göran. Det blev en lång lunch - mysigt!

Nej nu gäller det att tagga inför arbetsveckan, som startar lugnt för mig med en lektion. Ska bli kul att träffa åttorna igen. De var på prao veckan innan påsk och har säkert mycket att berätta. Det är alltid roligt att höra hur de har haft det. Sedan ska nytt tema startas upp för 6A1. LPP:n är långt ifrån klar, men just nu är det inte läge för arbete. Får lösa det imorgon, fast jag har den någorlunda klar i huvudet. 

//M =P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar