söndag 10 april 2011

Mmmmmm.....

Vilken helg! Helt klart har denna helg enbart handlat om mys, mera mys och ännu mera mys. Konstaterade i fredags att jag glömt min laddare på arbetet och det blir en del meck att arbeta på Jeppes dator, så det har helt enkelt blivit nada arbeta. Fredagen arbeta avslutades med ett utvecklingssamtal för att sedan fortsätta med nästa arbete, träna. Därefter var det hem för mat och njuta av helgen. 

Lördag var egentligen vikt för att besöka Matilda, Håkan, Carl och lille nyfödde Oscar, men de fick inte åka hem från BB i fredags pga blåsljud. Hoppas att vi får till det nästa helg. Elisabeth och jag cyklade bort till Västerskog och njöt av fika och sol vid havet. Kvällen tillbringades hemma hos Ann och Leif i Björkekärr. Som vanligt så hade vi supertrevligt och åt supergod vårmiddag. Det märktes att det var längesedan vi träffades, för vi hade mycket att avhandla. 

Sent hem på natten och uppe med tuppen. Efter Jeppes tennis så packade vi bilen full. Äntligen premiär för paddling. Ner till Blomstermål, intryckta i torrdräkt och insmord med sunblock. Vilken dag! Vi paddlaede runt Kalven, förbi Snäckestrand för att paddla ner till Stallviken. Där blev det en fika och kaffet smakar så otroligt mycket bättre ute vid havet.

Nu blir det vårens första grillning, rostas med wookade grönsaker. Självklart måste middagen avnjutas med ett gott vin och avslutas med Siaglass. Mumma!

Veckan kommer att bli intensiv och spännande. Onsdagseftermiddagen tillbringas på Lindälvsskolan och en inspirationsdag med IKT. Jag ska hålla fyra seminarium. på torsdag ska jag till Spine Center i Göteborg. Ska bli så skönt att det äntligen blir av. Hoppas, hoppas att det går att göra något åt ryggen. Fredagen är ytterligare en dag med Omdefiniering av läroprocesser. Då ska det levlas igen.

Njut av det sista av söndagen!//M


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar