måndag 5 januari 2015

Home sweet home

Finns det något bättre än att få sova i sin egna, renbäddade, säng? Älskar verkligen att resa och njuter till 110 %, men det är så skönt att komma hem. Hemresan var nog en av de jobbigaste. Det var kö ut ur Österrike och genom halva Tyskland. Tanken var att vi skulle sova i Hannover, men pga av trafiken och idogt regnande samt snöande fick vi ett rum på Hotel Hess i Neuestein. Känner oss som stamgäster, då vi brukar stanna där på vägen ner till Österrike. Så blir det även på sportlovet. 

Gott är det då all tvätt är tvättad, julen är utslängd och undervåningen är städad. Gillar julen, men så skönt när allt packas ner igen. Nu laddar vi om för nästa tur till Alperna. Innan dess hoppas vi på mer vinter här hemma. Gärna kallt, så att isarna lägger sig så skridskorna åker fram. Imorgon hägrar Ätrans IF och deras konstsnöspår. Längskidorna fick vila under veckan som var, då det var de mest fantastiska förhållanden  i backen. 

På onsdag återgår vi till ordningen. Inga fem-sexrätters middagar, med god dryck samt smarriga efterrätter. Nu blir det smalmat och vatten, och definitivt inga efterrätter. 

Ses kanske ute i spåren!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar