söndag 26 juli 2015

Sommar och so...

Och just där skulle jag vilja skrivar sommar och sol, men just det saknar vi. Troligen kommer sommaren 2015 bli den sämsta på länge. Tre dagar på beachen, så här långt, och två veckors semester kvar innan det är terminsstart igen. Det går galet fort.

Avsaknanden av sommaren innebär att det blir en dyrare semester. Dagen har bjudit på mycket shopping och en del kultur. En sväng om Tylöhus och deras fotoutställning med bland annat Lennart Nilssons foto på olika människor. En sak är säkert, selfie är inget nytt.



Utställningen bjöd på många guldkorn.

I fredags var det dags för sommarens första paddling. En underbar tur från Grötvik till Tylön, som bjöds på härlig paddling och på god paj som Annika hade bakat, och sedan tillbaka. Lite gammal sjö och mycket sol. Så underbart!

Idag har vi fått hålla i hatten. Vinden har varit mer än frisk och oj vad jag skulle vilja surfa på de grymma vågorna. Får bli en annan gång.



Semester är, oavsett väder, så härligt. Snart så gäller det att ladda upp krafterna och dyka in i höstterminen 2015 med storm. Ett läsår som kommer innebära mycket spännande saker. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar