fredag 1 januari 2016

2016



Gott nytt år 2016! Vi lämnar ett tungt och jobbigt 2015 bakom oss och ser framåt. Ett nytt år med nya möjlgheter och nya utmaningar! Det kan bara bli bättre!

Vi inledde årets första dag med att åka till Friskis. Vi började ana oråd, då det var väldigt många lediga parkeringsplatser. När vi rundade husknuten blev det ett faktum. Friskis var stängt. Nu får vi vänta tills imorgon. 

Inget gym blev till att åka hem och slänga ut julen. Vi har packat ihop julen och ska även packa ihop hela huset, då vi ska tapetsera om alla rum. Dessutom ska det läggas nya golv på övervåningen och trappan. Ett tufft projekt, men så skönt att få det gjort. Dessutom ska vi, äntligen, bli av med våra fula innedörrar med guldkant. Vem väljer sådana? Måste vara någon som hade dålig färg-dag. 

Den traditionella nyårsdagsmaten pizza blir det inte. Här ska vi göra egen het thaimat. Tror jag hoppar lunchen ch går rätt på middagen. Så får det bli när jag vaknade efter tolv. Ja, tolv! Tonårsfasoner! Så blir det efter en trevlig nyår med goda vänner, som i och för sig inte blev jättesent. Fast släcker man vid tre-snåret, så får man skylla sig själv. 

Nu blir det att fortsätta det nya året med härlig känsla och arbeta för att det ska bli ett mycket bra år. Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar