lördag 5 mars 2016

Stänkarn hälsar och säger att livet är gott!

Nackkragen är sedan länge avtagen. Rehab pågår för fullt. Två gånger om dagen. Dessutom har de sista dagarna tillbringats som gräsänka. Att vara gräsänka kan vara otroligt skönt. Ligger i soffan ochrättar  geografiprov. Njuter av att mina åttor har presterat så bra. Som svärsonen sa, de kan arbeta som konsluter och problemlösare. Det finns ett gott material att ta av. 



Sakta återgår livet till det normala, men det tar tid. Två hela veckor hemma och nu börjar jag arbeta halvtid på måndag. Nu håller jag tummar och tår för att detta ska fungera. Inga yrselattacker under arbetstid, tack. Inga otäcka flashbacks - tack!

För flashbacks är ett regelbundet tema. Just det och de vidriga yrselattakerna som kommer och är högervridna. Dålig kvalité på nattsömnen. Just då är det inte kul att vara gräsänkliging. För just då vill man putta på han bredvid. Gott att det är övegående, alltså att vara gräsänka. Hoppas även att det andra lägger sig. 

Fredagskvällen tillbringade i goda vänners lag, arbetskamrater. En eminente kollega slutar för att dra till Nordamerika. En kollega och fd elev, som har gjort ett fantastiskt arbete på skolan, drar väster ut. Det är så otroligt grymt. Den yngste är 21 år och med mina 53, umgås och har så himla kul. Allt är så lätt och smidigt. Inga krumbukter där inte. Inga vita linnedukar, utan köpepizza och medhavd dryck och det är helt ok med mineralvatten. Det går väldigt bra!

Lördagskvällen innebär Andra chansen, enbart för Ola Salo - i sina röda lackskor - och Peter Jöback. Två giganter! Nu är ju inte Gina heller speciellt dålig, även övertrampet om Regina Lund. 

Magen är full med pannkakor - ja kanske inte just den vanligaste lördagsmiddagen, men gott - och te. Ha en skön lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar