tisdag 16 december 2014

Slutet på terminen-trött

Terminen rusar mot sitt slut! Så har även denna terminen avlöpt snabbare än snabbt. "Galet, sa Bill" är det minsta vi kan säga. En termin med ny klass med underbara sexor. 28 vetgiriga ungdomar. År sex och deras första betyg. Vilket ansvar vi har. Lyfta, lyfta och inte knäcka. Avdramatisera betygen! En bokstav, som förvisso säger en del men långt ifrån allt. Vilka värden är viktiga? Viktigast? Det är en fråga som vi inte får glömma. 

Tror att både elever och vuxna behöver lov nu. Ska bli skönt att få gå på lov. Även om jag ska börja det med att få en ryggblockad, facettledsblockad. Tur att det mesta av maten är inhandlad, alla julklappar köpta och inslagna, och att familjens gottegris kommer hem på fredag. Hon, vår Sofia, kommer att få uppdraget att göra julgodiset. För just måndagen kommer att innebär att jag kommer att vara helt slut efter ingreppet. Det gör så galet ont att lägga, men det gäller att bita ihop och att hålla tummarna. Fungerar det inte denna gången så är det ingen idé att lägga flera. 

Oavsett så kommer ju julen den 24:e. Sicken tur! Det finns bara ytterligare en önskan. Jag vill ha snö! Jag vill ha en vit jul, med krispig och gnistrande snö. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar