tisdag 22 april 2014

På't igen

Då var första dagen, efter påsklovet, gjord. En dag med både hiss och diss. Kul att träffa alla elever igen, samtidigt som kalendariet gjorde mig påmind om hur kort tid det är kvar. Ett gäng med veckor, sedan ska niorna sparkas ut, ut till nästa steg på väg mot vuxenlivet. Galet vad dessa fyra år har gått fort. 

Tråkig nyhet kom och strödde salt i  eventuella sår. En av Bräckeskolans rektorer har gått bort. En än gång så slås jag av att vi måste leva här och nu. Njut av det som går att njutas av. Lägg energin på rätt ställe. Vi vet inte vad som väntar bakom kröken, och tur är ju det. 

Efter ett gympass, som var så nära att det inte skulle bli av då Jeppe tvekade trots att han var på plats, fixade vi till middagen. Pizza på G. Tänk att det är så mycket godare med hemkörd pizza än köpepizza. Idag blir det dessutom pizza med parmaskinka, mozzarella och basilika, samt mycket extra. Det tar inte "10 minuter en kvart", utan en och en halv timme. Lagom mätt och däven blir det massage. Känns helt rätt idag, även om dagen i dag varit så mycket bättre än förväntat. Borde haft ont efter gårdagens paddling, men det är inte så farligt. Gott ska det vara! 

Med det säger jag tack och hej, samt på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar