söndag 12 april 2015

Kulturellt inslag med shopping

Så länge vi har pratat om att köpa en tavla. Nu blev det äntligen av. Söndagen har vigts till Konstrunda i Majorna. Ett urtrevligt koncept, som vi höll på att missa. Fördel Facebook! 

I år så blev det Röda sten och utställarna runt Sockerbruket. Komst kan avsmakas med både ögon och mun. Med hem kom, tavlan nedan (nästan, den ska hämtas i veckan.) och en goodiebag med öl från Microbryggereiet "Beerbibliotek". 


Microbryggeriet på Sockerbruket. 


"Flätan" som Lisa Persson Baagøe, hhttp://lisapersson.com, har signerat. 

Efter flera timmar idag och en heldag på stan igår, med delar av familjen, så är ryggkräket inte nådig. Det kostar att ligga på topp och det gäller att hålla sig vän med Ketogan. :(

Tänker mig att jag ska vara på topp imorgon, då livet återgår till det normala. Eller ja! Nästan det normalt. Sorgen gör sig påmind ofta. Väldigt ofta! Ska bli skönt när begravningen är över, även om det kommer en uppslitande boupptäckning. Tänk om mina föräldrar hade skrivit testamente. Så mycket lättare livet hade blivit. Eller så kan man vända på steken. Tänk om folk inte skulle vara så himla giriga. Det gör mig så illamående.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar