söndag 24 november 2013

Sol och långpromenad


Långpromenad utan kryckor i Varberg, med gofika i solen, sitter fint i kroppen. Har inte gått en långpromenad sedan i somras. Så skönt och så nöjd. Inget morfin ikväll och det känns så bra.





Hoppade paddlingen idag pga att jag sov lite för länge. Strålande sol, inte ett moln och nordanvind. Vi styrde om kosan till en promenad i Varberg. Rundade kallbadhuset, fästningen och gick förbi kurorten. Borta vid fyren smakade fikan utomordentligt. I lä kändes solen ljummen. Kaffet smakade så där gott det bara kan. 


Innan vi körde norr ut, tog vi en tur inne i centrum. En mysig liten stad, som säkert har mer att erbjuda än sen söndags eftermiddag. 


Väl hemma kraschlandade jag i soffan. Inte för att vila, utan för att försöka arbeta bort den stora bedömningshögen. Snart klar med sjuorna. Bara niornas stora svenskatema och sexornas nyhetsprov. Det är dom den fd kollegan Johan sa: "Det är mycket på firman nu." Och så är det. Mycket! 


Jag har därför anammat Katrins råd. Ställer stoppuret på tio timmer och startar det när det vankas arbete. Detta för att få vila bedömarhjärnan någongång. 


Nu ska alla mina hjärnceller få vila, för nu är det dags. Over and out! Natti! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar