tisdag 1 april 2014

Du andas nu med höger lunga

Vilka övningar jag har fått! Min nya sjukgymnast konstaterad att jag andas "ojämnt". Hur kan man det? Nu ska jag göra övningar tre gånger per dag. Det måste se hur kul ut som helst. Jag ligger i soffan med superfokus i blicken. Nu andas jag med höger lunga :D. 

Dagen idag har använts för elevinflytande. Vi har haft studiedag och sett Troed Troedssons korta filmer och arbetat utifrån dem. Spännande uppgifter, men så svåra. Det är inte lätt att sitta fem och fem och komma fram till någon form av konsensus. Tänket går hand i hand med vårt Unicef-samarbete med Rättighetsbaserad skola, RBS. Många tankar snurrar och förhoppningen är ju att de ska sättas i verk. Fick en idé idag som skulle vara kul att sätta i spinn. Får se om det kan utvecklas till något. Kan vara så att SSA-konferensen kan hjälpa mig på traven. Vi måste ju utveckla vårt entreprenöriella förhållningssätt och få eleverna på banan. 

Nej, ikväll blir det tidigt i säng trots att jag somnade en stund i soffan med stickningen i händerna. Har ju egentligen sovmorgon imorgon, men bokade in ett träningspass hos sjukgymnasten klockan åtta. Hur tänkte jag där? Det kan vara bra? Dagen idag har ju varit så mycket än dagen igår. Det måste ju innebära att det jag gör hos sjukgymnast nummer 2 börjar visa resultat. Hoppas bara att det inte ger sviter inför torsdagen, då jagska till sjukgymnast nummer 1. Det är tur att jag har fått ordning på misn kalender, så jag kommer ihåg. Koll i kalendern och koll i knoppen. 

Jag andas nu med min vänstra lunga...

2 kommentarer:

  1. Va? kan du inte beskriva hur man vet med vilken lunga man andas - nu blev jag grymt nyfiken...

    SvaraRadera
  2. Tinna, andas genom vänster näsborre så märker du det. 😘😂

    SvaraRadera