tisdag 25 februari 2014

Våren är här!

Vilket är det första vårtecknet? Ja efter lite värmande sol, fågelkvitter, snödroppar och ljusare på morgonen och kvällen, så är det grillen. Dagens middag skulle egentligen bestå av pannbiff. Blir så där toksugen på riktig husmanskost emellanåt. Dock så bestämde kocken något annat. Jeppe skickade ett sms: "Det blir grillat idag, hamburgare". Inte ska jag klaga! 



Efter en dag i Göteborg med år sju och bla ett besök på konstmuseumet, blev det gymmet. Det fick bli det korta passet, bara rehab-övningarna. En kall dusch och in i bastun. En lång stund i total tystnad. Så skönt! Upptäckte igår, på spinningpasset, att öronproppar passar mig perfekt. Hade lite skallebank innan och var väldigt, väldigt nära att hoppa spinningen men lyckades trycka bort de tankarna. I med öronpropparna och trampa på. Musiken långt där borta och trampandet, och huvudvärken försvann. Skönt! Dessutom så fixade jag nästan hela passet. Nöjd! Borde nog testa öronproppar på gymmet med.

Lite vårklädsshopping och en snabbrunda på Kungsmässan, och mat i magen känns tisdagskvällen som en bra kväll. Trött, men bra! Bara den där stresshuvudvärken som borde försvinna. Bort, bort, bort! Tror att jag ska bota den med sömn. En lång dag väntar imorgon, då,vi ska ha öppet hus för de blivande år sex. Ska visa upp vårt samarbete med Unicef och rättighetsbaserad skola. Har dessutom fått plancher och en rollup. Kul!

Så nu over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar