söndag 1 januari 2012

2012

Ja nu har vi lagt ytterligare ett år bakom oss, ett långt 2011. Summa summarum så har det väl inte hänt mer detta året än andra år, fast saker och tinger sker under olika faser i livet. Jacob började det nya året att flytta hemifrån. Han hyr Johannas lägenhet, då hon har blivit sambo med Martin.  Även Jeppe fick en egen lya, i Kumla. Skönt att slippa hotellnätter och kunna göra sig en kvällsmacka på Götgatan. Där har han fått en helt ok liten etta med sovalkov. Det är ju en lite förändring att bli pendlare, med allt det innebär. Nu gäller det att planera lite bättre, så att vi inte bara rusar runt och gör alla de där måsten. Det blir mycket kvalitetstid för oss. 

2011 bjöd på mycket skidåkning, framför allt för mig. Härligt, och vi ska försöka matcha dessa dagar i år med. Skidåkning är bäst, men det är även havskajakpaddling. Blev en hel del turer, fast inte så många som vi önskar. Hösten har framför allt busat till det med all denna blåst. Den nya torrdräkten har bara varit på en gång. 

Gårdagens firande började inne i Göteborgs fyrverkerier. Fint, trots dåliga väderförutsättninga. Fast jag har lite svårt för allt detta. Tända upp en massa pengar...

Nu vänder vi blad, ett nytt blad 2012. Året avslutades på Hönö med Hasse och Gerd. Trevlig sällskap, god mat och ett udda boende. Det kändes riktigt lyxigt att slippa allt meck med mat osv, utan nu fick alla sitta ner och bli servade.

2012 blir året då allt händer. Det blir många skäl till att fira. Ett litet axplock: två döttrar och Martin klara med sina utbildningar, två femtioåringar i familjen och ett helt gäng bland goda vänner, två åttioåringar, 25-årig bröllopsdag, 30 år tillsammans och två 25-åringar. 

Hmmm, och så funderade vi över att vi sänkte medelåldern igår. Jo men det gjorde vi, ungdomar som vi är!

Gott nytt år på alla!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar