lördag 14 april 2012

Vår vår i Särö

Äntligen kommer den och intar oss med storm, våren. Fåglarna kvittrar där ut som värsta symfonin, solen värmer i nacken och den härligt svala luften fyller lungorna. Vad mer kan vi begära? Har precis kommit från en långpromenad med kameran. Ensam och njuter så. Jeppe tillbringar helgen med arbete på mässa i Jönköping och jag suger ut det gottigaste ur de två sista dagarna på lovet. Anna, min absolut bästa barndomsvännina sa till mig igår "du längtar lite till arbetet, eller?" Och det är det som är så skönt. Även om det känns som om all ork är slut och en lång välförtjänt semester vore dags, så är det så kul att ha ett arbete som bara är så bäst.



Helgen började bra redan igår förmiddag. En onsdag till måndag i Paristripp är bokad i början av sommaren. Det ska bli så skoj att få komma dit igen och denna gången bara Jeppe och jag. Fira en försenad 25-årig bröllopsdag i Paris är det ju inget fel med. Att få så många dagar så att vi kan göra och uppleva allt det där som vi inte gjorde när vi var där sist. Äta god mat och dricka goda viner förgyller givetvis. Håller just nu på att läsa sönder den nyinförskaffade reseguiden. Det är halva karamellen, att njuta före resan. 


Den sista dagen på lovet går också i mystecken, Jacob och jag ska träffa Carl, Oscar och Matilda på stan. Jacob och Carl 2.5 år ska gå på Alfons Åberg. Vi andra promenerar runt i stan i väntan på en gemensam fika. Carl ska äta hamburgare och "pomme fitts". Vi får väl se vad det blir. Där efter blir det gymmet samt spinning. Gör tappert försök nummer "ja vad det nu blir" och hoppas att ryggen svarar lika bra som efter torsdagens pass.

Första arbetsdagen kommer att bli så spännande. Vi ska testa något nytt i Äventyr i naturen. Lite geocaching med paddorna som "lös en uppgift och få koordinaterna till nästa". Ska bli kul och se hur de fixar detta och om tekniken är med oss.

Nu åter ut, för att sjunka ner i solstolen med lite litteratur. Kärlek!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar