onsdag 11 april 2012

Webbstjärnan egoboostar mig

Ja, oj vilken egoboost jag fick idag. Inte nog med att de två lag jag har med i år från Smedingeskolan har gått vidare till steg två, så fick jag idag veta att jag har blivit nominerad till Webbstjärnans lärarpris. Helt otippat! Blir så glad och varm. Det är tredje året som jag arbetar med Webbstjärnan. Första året började en digital skoltidning ta form efter att jag gått en kurs i entreprenöriellt lärande. Det var ett samarbete mellan Region Halland och Umeå universitet. En kul och lärorik kurs. Utifrån detta skapades webbsidor på löpande band ;). I år har jag dessutom fått med två grupper, både år 7 och 8. Kul! Det ska bli spännande att få följa resan till dess mål. 

Boostande är denna veckas största mål. Fylla på batterierna till max. Har förvisso arbetat med omdömen idag och igår, då jag inte fick tiden att räcka till i förra veckan. Fast nu räcker det, tar de resterande nästa vecka. Morgondagen innebär mycket påfyllnad. Först massage, ingen taktil här inte. Lisa är galet hård i nyporna, men så gott. Där efter blir det till frissan. Tror jag ska spara ner till tofslängd. Har varit kort länge nu, fast mycket kan hända. Det blir kanske jättekort igen. Därefter blir det förhoppningsvis fika med Anna, och Friskis & Svettis. Hoppas att ryggen vill gymma och testa spinning igen. Det får morgondagen utvisa. Annars får det bli att sjunka ner i solstolen på den fia altanen med en ny bok. Frågan är bara om jag fixar att vänta tills de nyköpta böckerna hinner landa innan kvällen, eller om jag ska börja på en annan.

Trots att dagen varit galet regnig så orkade solen bryta sig igenom och eftermiddagen blev riktigt fin. En kort promenad och sedan planterade om den räddade klätterhortensian. Den fick en ny plats i en kruka, tillsvidare. Vet inte riktigt var den ska få plats. Förutom detta har stryksäckens innehåll krympt, boken utläst och jag har tagit tag i mitt vuxna jag igen. Fixat en ny pensionsförsäkring, det är vuxenpoäng det. Vi satt härom kvällen och diskuterade vårt sparande. En viktig del av ekonomin, som har fått större utrymme efter att barnen har flytt sin kos. Någon klok har sagt att det är den största löneökningen man får, när barnen flyttar. Ja, jag kan bara hålla med.

Nej, nu är det dags att dra mig tillbaka. Kommer somna med ett leende på läpparna. Oavsett hur det går, så känner jag mig som en vinnare. Ett stort tack till Webbstjärnan!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar