söndag 28 juli 2013

Move it move it

Att välja flyttdag just denna dag då termometern slår i taket, var svettigt. Å andra sidan så hade vi inget val. Våra två veckor på Kvarnvägen är till ända och vi styrde kosan upp till Ankerbyn. Under dagen har familjen krympt från sju till fem, för att bli fyra imorgon.

Semestern börja sakta men säkert lida mot sitt slut. Jeppe har en vecka kvar och jag har två. Så snabbt det har gått. Får se hur länge vi stannar kvar här i Haverdal och vad vi gör. 

Igår startade vi upp en ny tradition. Vuxenkväll på Salt. Ebba, Tinna, Jeppe och jag avnjöt en god middag.  Om ni har vägarna förbi Tjuvhålan i Tylösand så boka bord. Torskrygg med rödbetor, kapris samt hollandaisesås. Till kaffet fick vi en kladdkaka med snickers, glass och jordnötter. Mums! En trevlig kväll som avslutades hos oss. Det är mycket som ska avhandlas. Det har runnit mycket vatten under broarna. 

Nu går det inte i många knopp. Svärmor sitter och hostar och fräser. Svärfar har fixat sina mediciner inför den kommande veckan. Jacob har tvättat sin bil. Den känner sig nog inte hemma. Jeppe har skjutsat Sofia och delar av hennes bohag till tåget. Trots att de fick vända om i Gullbrandstorp så hittade vi tydliga spår efter henne. Tur att hennes kompis Arjen är hemma i Halmstad och åker tillbaka till Karlskrona på tisdag. Det är jobbigt att inte ha sina glasögon, speciellt när man bara har ett par. 

Själv har jag tagit hammocken och soffan i besittning. Kroppen fullmatad med mat, glass och morfin ligger jag och lyssnar till de tre maskulina delarna av familjen som spelar kasino. De är inte helt överens. Sicken sommar! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar