måndag 15 juli 2013

Semester

Oj så skönt det är med semester. Skulle lätt kunna tänka mig många många veckor till. Vi kom till Haverdal igår efter fyra kanonfina dagar i Karlskrona. Vi bodde så klart hos Sofia i hennes mysiga lägenhet. Tyvärr så arbetade hon, så vi fick roa oss på egen hand. 

Vi tog färjan ut till Aspö, där vi parkerade bilen och lyfte av cyklarna. Aspö ska ses by fot eller cykel. En mysig tur på platt mark. På kvällen blev det mat och fotboll. 

Fredagen var vigd åt paddling. Vi fick en kanondag runt Almö. Mycket fin skärgård som är så annorlunda den vi är van vid. På kvällen blev det fiske med Arjen. Tyvärr var det bara han dom fick napp. Fiske är vår nya grej. Så rogivande, trots att enda fångsten blev tång. Hem för middag som delvis bestod av abborre. Gott! 

Lördagen paddlade vi en härlig runda in till Karlskrona. Var händer då? Jo mitt på Östersjön mötet vi Susann och Lasse, vänner från Göteborg. Otroligt!

Söndagen bjöd på Ronneby. Både marknad och Ronneby brunn. Lite shopping då både Sofia och jag fick tag på nya träskor. Glada x 2. 

Nu har vi installerat oss i Haverdal. Två veckor med lugn, lugn och lugn. Däremellan tänker vi oss umgänge med familj och vänner, sol och bad, samt paddling. Om vädret inbjuder till utflykter så blir det så. Annars är det stranden och en bok som gäller. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar