tisdag 17 december 2013

God jul och gott nytt år!



                          




Julen 2013  
Tänk att nu är vi här igen. Julen står för dörren och ytterligare ett år som vi strax ska lägga bakom oss. I år gick julkortspengarna till Filippinerna. Det känns bra att få ge. Skönt att få ge till de som behöver det bättre. Ett år med mycket positivt och något enda som lägger som smolk i bägaren.  
Året började med att jag fick min permanenta ryggmärgsstimulering inopererad. En tur upp till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Vilket omhändertagande! En såda  stor bukett av de allra vackraste rosor till all personal. 

En skidresa till Österrike blev av på sportlovet. Denna gånger var det bara vi två. En weekend till Lillehammer, med ett fantastiskt restaurangbesök på Hvelvet. Gå dit om ni har vägarna förbi. Fantastisk mat, cool inredning och trevlig personal. 

Paddelsäsongen har varit så där bra. Vi fick några fina dagar i Karlskronas skärgård, både med och utan kajak. Vacker skärgård och kul att få umgås med Sofia. I vinter har den hängt sig möra på husväggen. 

Sommar i Haverdal är ett måste. Först tog vi oss en vecka på Sardinen en härlig fin vecka, med nyfunna vänner. God mat, vackra stränder och mycket att se. Fantastiska arkeologiska utgrävningar. Där efter dryga två veckor i Haverdal. Där fick våra bekymmer att  blekna. Blekna fullständigt. En sommarvän segnade ner död, endast 51 år gammal. Många tankar har gått till Mariana med pojkarna. En familj mitt uppe i livet. 

Problemet med att Jeppe har blivit uppsagd bleknar. Nu är det fyra dagar kvar, sedan ska bil, nycklar, lägenhet och ja allt ska lämnas igen. Jeppe och ytterligare en till får gå. Så nu är vi tillbaka på ruta ett. Fast det kommer att lösa sig. Vi är ju friska och krya! 

Det gäller att ta tillvara på allt det där goda. Njuta av alla bra rygg-dagar, för de finns. Det finns så många härliga saker och dem tar vi med oss. 

Vi vill passa på att önska er alla en God Jul och Gott Nytt År!

Önskar Jeppssons 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar