onsdag 8 februari 2012

Murphy - nu får du packa ihop...

... och checka ut! För nu är det nog, pensionat Jeppssons har fullbelagt och du bidrar inte med något positivt. Jag ska dessutom försöka lära mig att ALDRIG säga att det är braiga dagar. Det går troll i dessa dagar och det slår aldrig fel. Bakslag kommer som ett brev på posten. Eller inte ett brev, utan mer med soppåsen. Med andra ord, böj dig aldrig fram för att ta med dig soporna ut. Dessutom så ska jag lära mig att vara good enough kanske. Satte mig i bilen och tog mig till arbetet, för att vända om och bli hemkörd. Tacksam för fantastiska kollegor och omtänksamma rektorer. Kan ju lugnt säga att detta kom helt fel, när niorna har nationella prov i svenska och en storföreläsning för alla åttor. De skulle fått sig en härlig kunskapsboost i kristendomen från före år noll och fram till Gustav Vasa. Fast den får vi ta efter sportlovet.

Dagen fördrevs med en tur till dr J och en rejäl dos med morfin. Jag har sagt det förut och säger det igen, de är otroliga. Blev omhändertagen direkt. När jag var dopad och skulle forslas hem, ville jag betala. Svaret blev då: "Asch, det kan du göra en annan gång." Ok? Ovanligt! Sjuktransport beställdes och som tur var så misstänkte jag det innan, så kontanter fanns - dock i femhundralapp. Även den turen kostade noll. Han hade ingen växel och sa att jag kan betala nästa gång. Fast just det transportsättet vet jag inte om jag vill anlita igen. Fast killen var lite rolig. "Du ser ut att ha råkat ut för en olycka." "Nej, jag har bara ont i ryggen" och kom genast på att jag har ett stort blodigt plåster i ansiktet. Lite rivsår... Undrar så vad han trodde.

Nej, nu ska jag buffra lite till och sedan hoppas jag på den där goda fen dyker upp. Hon kan sprida lite "görryggensmärtfri"-pulver över mig och "försvinnurmittlivmurphy"-pulver. För nu är det så att jag ska vara på banan igen - FORT!

Den där Nalle Puh är en klok liten nalle och jag håller med honom: "En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket." Tack alla, för omtanken som jag fick jag idag! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar