lördag 15 december 2012

Så var det jul igen!



2012, året som har inneburit en hel del firande. Vi har firat två 80-åringar, två 50-åringar, två examinationer, en 25-åring, 25-årig bröllopsdag och 30-årigt förhållande. Med andra ord ett evigt kalasande och mycket glädje med nära och kära.

Alla tre barnen är i hamn med sina utbildningar och de är ute på arbetsmarknaden. Vilken glädje för oss alla. Inte nog med att de tidigt visste vad de ville bli, det har lyckats med det.

Året har inneburit en hel del resor, givetvis förknippade med firandet. Pers femtioårsdag firades i Courmayeur. Bröllopsdagen i Paris och Malins femtioårsdag i Berlin. Tre resor som innebar mycket skidåkning, god mat och dryck, många upplevelser och till sist många och långa promenader. Självklart har sommaren tillbringats i Haverdal. Ingen sommar utan Haverdal. Finns det bättre sätt att fira än med resor?

Per har tillbringat många av arbetsdagarna i Kumla, på Butikskonsult. Det är bra att arbetet både är roligt och trivsamt, då det kräver många och långa resor. Fjärås och Smedingeskolan är Malins mål måndag till fredag. Det händer mycket i skolans värld. Självklart har den medaljen två sidor och i år har framsidan varit den mest framträdande. Mycket nytt, som påverkar våra elever en hel del. Betygen från år sex är den största förändringen och det har inneburit 270 stycken. Tärningen har dammats av och är kastad!

Ytterligare två kortare resor inom Sverige har Malin gjort i höst. Uppsala har blivit en viktig plats och kommer så vara. I januari kommer en permanent ryggmärgsstimulering opereras in. Förhoppningsvis kan värktabletter, kanske inte bli ett minne blott men med minskat intag. Glädjen är, oavsett resultatet, stor.

Varför ändra på ett vinnande koncept? Inte! Därav julbrevstraditionen, istället för julkort. Inga julkort = skänka pengar till bättre behövande. Det finns bara ett problem, vart ska pengarna gå i år? Vi hade egentligen bestämt oss, men ändrade oss i sista stund. I år är det Unicef som står i fokus. Vaccin till barn i behövande områden.

Med detta vill vi önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!
Malin och Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar