måndag 1 april 2013

Idag, en annan dag

Påsken lider mot sitt slut. Sofia sitter snart på tåget mot Karlskrona. Det har varit en mysig helg med väldigt mycket familjehäng. Precis vad vi behövde. Dagen idag har vi tillbringat på Marstrand. Som vanligt har det varit konstvandring där med sol, mycket sol. En traditionsenlig fika på Bergs, fast inomhus då vissa frös 😝. Efter den rundan blev det soffhäng, liggandes, när vi kom hem. Jag har ju blivit bortskämd med att kunna gå vanlig lunk utan kryckor, så lite förvånad blev jag allt att ryggen protesterar. Det innebär att jag hoppar kvällens gymmande och hoppas på en ny chans imorgon, en annan dag.




Idag har vi äntligen kommit till skott. En markis är beställd och vi hoppas att det blir en leverans redan i veckan. Ska bli skönt att slippa köpa ny parasoll var och varannan vår och att kunna stänga ute solen, när så önskas.

Imorgon, en annan dag, blir det en del arbete trots påsklov. De nationella proven i svenska ska skärskådas igen, med den vassaste blicken. Skönt att få göra det i ensamhet, inget som kan distrahera.

Nu åter till påsken, de sista skälvande timmarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar