måndag 6 maj 2013

Barnkonventionsskola på G

Yes! Då var det klart, Smedingeskolan ska samarbeta med UNICEF och bli en av sju skolor i Sverige som ska bli barnkonventionsskola. Stolt? Japp! Som barn- och ungdomsombud på skolan så tycker jag att barnkonventionen är jätteviktig att arbeta med. Nu ska vi arbeta med UNICEF och utbilda både elever, personal och föräldrar. Det ska bli kul att se vad detta treåriga projekt kommer att ge. Förhoppningen är att alla ämnen arbetar med att integrera barnkonventionen i arbeterna.

Fuskade med träningen idag, igen. Kroppen skriker efter allt annat än just träning. Hoppas att dagen imorgon känns bättre. Provsvaren kom i eftermiddags, och ingen skum tarmsjuka här inte. Nya prover ska tas, för att - förhoppningsvis - utesluta magsår. Å andra sidan så har de flesta patienter som trycker i sig vissa av mina mediciner magsår. Ska dessutom öka på intagen. Gaaha! Gilla läget eller lägga mig ner och tjura? Ja, det får bli gilla läget.

Får se det positiva i situationen, då Jeppe lagar middagen och jag fixar med helgens foton och begivenheter. Kul att hela familjen åkte till Sofia i Karlskrona.


















Självklart ska glass från Glassiären avnjutas. Nio kulor samt mjukglass gick ner och satt som en smäck. Trist bara att man bara fick välja tre smaker...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar