onsdag 15 maj 2013

Undrar om vi vet vad vi ger oss in på?


Ja frågan om vi vet vad vi ger oss in på är befogad. Eller mer ger oss ut på. Eftermiddagen har delvis inneburit en hel del planerande inför våra inriktningsdagar. Äventyr i naturen, med ca 30 elever i åldrarna 12-16 år, och fem-sex vuxna ska ge oss ut på en paddlingstur på vattnet runt Fegen. En tanke slog oss under planeringen och Helt plötsligt slogs vi av en annan.  Tror att vi låter bli att visa den senare tankes film. Då får vi nog ha ett gäng sovandes i våra tält, och så skoj ska vi inte ha. Men kul ska det bli. Hoppas nu att vädret är med oss och humöret. 

Mitt humör fick sig en rejäl boost idag. Skrev omdömen på år åttas klassikerteman. Oj, vilka elever! Blir varm i hela hjärtat. De är så duktiga och då ska ni veta att det är ingen lätt uppgift. Interna och externakonflikter ska utredas och en massa andra analyserande och reflekterande uppgifter. Kul att de är på. 

För det är dags att vara på då det är dags att kliva av. Terminsslutet rusar emot oss och det är inte många skoldagar kvar. Det är dags att börja pilla med betygen. Just nu kliver jag ur arbetsrollen, för att kliva med stora steg i soffan.  Hade en plan, som innebar att jag skulle gymmat efter arbetet, men det får bli imorgon om jag inte kraschlandar efter att varit inne på klätterfabriken med ett gäng ungdomar. Tiden får utvisa detta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar