tisdag 13 augusti 2013

Back on track

Då var arbetet igång igen. Kul! Det är så skönt att kunna längta till sitt arbete och inte känna någon ångest. Igår startade vi upp i Gottskär. Bland annat fick vi lyssna på Björn L, som varit skogsmunk i Thailand i 16 år. Det var med inlevelse han delade med sig. Spännande!

Efter första arbetsdagen satt det gott med ett paddelpass. Massor med Tramadol, sittunderlag och ryggkudde kröp jag ner i kajak utanför Billdal. Vi var åtta stycken från Friskis & Svettis som paddlade. Äntligen fick vi användning för vår portabla esspresso. Gott kaffe efter en ganska tuff paddling. Den rensade huvudet ordentligt. Det är en lisa för kropp och knopp, och det bästa av allt: Jag har INTE mer ont idag än igår. Paddling = bra för ryggen. Kul att paddla med andra F&S-medlemmar. Alltid kul att öka registret. Hoppas nu att gourmetpaddling blir av om två veckor och Bohuslän med övernattning om några veckor.












Skönt att jag hann med att fixa balkongen innan regnet kommer. Nu mullrar det på som attans här. Balkongen har fått ett insynsskydd i blå markis och vi har köpt en solstol och ett litet bord. Nu behövs det ingen tvättlina när vi har fått köpt en vinda. =D

Over and out, i soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar