onsdag 14 augusti 2013

Snabb som en vessla

Oj, vilken dag! Det känns så skönt inför läsårsstarten i år. Lgr 11 sitter som en smäck. En ny klass och två gamlingar. Ipaden känns hyfsat bekväm och ja, det känns så där tryggt i magen som det ska. 

Idag har det grovplanerats  i svenska och smidigts planer för so:n. Fick några härliga tips från Smedinges Teachmeet. I våras fick vi till uppgift att börja planera för att göra en kort presentation över någon form av digitaltverktyg som vi har testat och gillar. Anders drog lott och det var bara att kliva fram. Vissa gick med på att bli filmade. Dessa ligger på Youtube. Kul och lärorikt! Nu gäller det att klura över nästa presentation och Teachmeet. Har en på lager som jag kan använda. 

Däckade i soffan, nästan innan jag fick av mig skorna. Blev serverad middag som bestod av fiskspett, pressad potatis och örtsås. Härligt mätt, så nu är det bara att invänta glassuget.  Kan aldrig bli för mycket glass. Däremot får jag lida f*n efter dagens slapphet. Kryckorna stod i ett hörn. Orkade inte med dem idag. Hoppas att toppen behagar sjunka tills imorgon. 




Bryt ihop och kom igen, och väntar på posten med ovanstående armband. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar