söndag 25 augusti 2013

Vilken helg!

Nu vänder det! Eller hur? Sensommaren visar sig från sin bästa sidan. Västkusten är verkligen Bästkusten. Började helgen med sjukgymnastbesök, som egentligen inte var så positivt men efter ett sms från medicinteknikern som säljer ryggmärgssträngsstimulatorn att det är ok att göra McKenzieövningar. Efter sommarens långa bakslag, så misstänker de att ett nytt diskbråck spökar. Efter att ha gjort sälen ett gäng gånger per dag, är ryggen så mycket bättre. 

Alternativet är omskolning. Jag ska kanske ska satsa på en karriär som paddel-och skidinstruktör. Min rygg är och blir så mycket bättre då. Visst är det knäppt, men sant. Gårdagen bjöd på en heldag med kajakerna  och Friskis. Vi lagade en trerätterslunch. Strålande sol, nästan vindstilla och trevligt gäng. 

Kan lova att vi somnade gott igår. Vaknade full av energi. Jeppe spelade tennis och jag började rådda runt. Köksgardinerna ströks. Fönster putsades och Jeppe spolade av kajakerna, medan Jacob sågade till sig ett fräckt ställ till sin longboard. 

            
     

En vända ner till Bassängbacken, då termometern visade på trettio grader - i skuggan! Ett par svalkande dopp och ett par timmar i solen gör susen. Orkade till och med ett IKEA-besök, för inköp av nya köksstolar. Vi kommer aldrig till att lämna in våra gamla på sprutlackering, så det fick bli nya istället.

Nu är det snart dags att blåsa ut ljusen och krypa till kojs. Somna med ett leende på läpparna och solsken bakom ögonlocken, och vara redo för en ny vecka.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar