torsdag 21 juli 2011

Förbannade, förbannade, förbannade...

...täckning!Hur långt bort från civilisationen är vi? Kan faktiskt tro att vi befinner oss ute i ödemarken, men nej, nej. Vi är i Haverdal, men täckningen här är usel. Antingen sitter vi ute på ängen i Ankerbyn. I bilen i fårahagen är ytterligare ett alternativ. Springer runt i trädgården på Kvarnvägen med mobilen i högsta hugg i ena näven och datorn i andra. Alla, verkligen alla är hel knas på detta. I och för sig borde det vara nyttigt, men för mig blir det bara helstressande. Jag vill vara upp uppkopplad och tillgänglig. Just nu är jag uppriktigt sagt förvånad. Sitter inne med mobilen i en speciell riktning och gud nåde den som sätter sig hårt i soffan.

I övrigt så är det bara semestermys utan några som helst krav eller förbestämda saker. Igår skulle det bli beachväder, men det uteblev. Vi satt uppe hos Tinna och fikade i några timmar, efter att hon fått upp mig ur bingen. Där efter cyklade vi till Skintaby och plockade hallon hos Hallontanten. Fy farao vad det luktar illa på den gården. Fattar inte hur man kan bo i närheten av dem. Turen tillbaka avbröts av ett traditionellt besök i den sk Antikaffären i Haverdal. Världens minsta och välfyllda hus med prylar och absolut ingen skit. Gjorde tre riktigt härliga fynd, bla två gamla supskedar i mässing. Så fräcka. Efter middagen bar det upp till Tinna igen för långpromenad och för att att njuta av solnedgången, samt the in på natten.

Idag blir det samma lugna mak. Ska cykla upp till affären och ta ut pengar, för jag är skyldig Antiktanten då kontanterna inte räckte. Underbart med människor som litar på en.Det skulle surkartk*ringen i Sala med gjort, för då hade hon fått sålt ett och annat.... Men icke sa Picke....

Njut av sommaren och kärlek till er alla!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar