måndag 18 juli 2011

Vi har blivit med soffa

Äntligen har vi blivit med soffa på Kvarnvägen. I år är bara Jacob med nere i Haverdal och om någon mer kommer så löser vi det då. Hur som helst så är det gott att kunna slänga sig i soffan på kvällen. Detta vill trots så bangade Tinna en kvällsfika. Hon tycker att vi bor i förorten när vi bor i södra Haverdal, och bara väntar tills vi flyttar upp till Anckerbyn.

Idag har vi gjort Halmstad, fast en snabbais. Eftersom systemet ligger i city så bar det dit först. Även idag så ville de inte se mitt leg. Fattar ingenting!?!? Så händer det fantastiska, det som vi alla väntar på. Ålderskontroll på Willys, vid inköp av öl. Äntligen fattar de att det där med ålder är svårt.:P Ja jag är nöjd.

Inte nog med detta, VI fick dessutom köpt gardiner och en tavla vill Kumla och lite pill till kajaklivet. Halmstad är en bra shoppingstad. Nu är i alla fall kyl och frys fyllda med det som behövs för ett bra liv och imorgon börjar vårt nya liv. En snabb morgonrunda i naturreservatet och på stranden. Troligen blir det även ett dopp i plurret med.

Semester är livet!

Kärlek!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar