lördag 30 juli 2011

Nu blommar asfalten!

Två helt otippade saker på en och samma dag för mig. Vad händer? För det första så bestämmer vi träff med Tinna klockan tio på lördag morgon, då jag normalt brukar vara väldigt nyvaken. Dessutom så går jag barfota hem från Ankerbyn till Kvarnvägen, då det gör väldigt ont att gå i slip-in. Jag verkligen tok ogillar att gå barfota, det inte bara gör ont utan fötterna blir så svarta att de knappt går att skura rena. Men, men nu är det gjort och fötterna är nyskurade och klockan är ställd.

Morgondagen ska först bära oss till Varberg. Tinna ska till en affär och vi andra hänger på. En mysig tur för Intini-Prien och Jeppssons. Senare på kvällen ska vi fira Ina som har blivit vuxen, för det räknas man nog som vid 50 år.

Semesterdagarna rusar iväg, trots att vi inte är speciellt mycket på stranden. Idag cyklade vi ner ett par timmar då det var varmt men inte speciellt soligt. Synd bara att de svarta molnen kom ifatt oss och dränkte oss bokstavligt talat. Vädret till trots, så blev kvällen skön och det blev en härligt promenad som avslutades hos Tinna med thé. Gott!

Sov sött och dröm vackra drömmar!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar