onsdag 6 juni 2012

Årets första...


...tur till Haverdal blev det idag. Efter att ha firat Eriks student igår blev det en tidig sänggång, då det var bäst att vara på hugget idag. Vi fick äntligen infria vårt chaufförlöfte. Pålle och Siv flyttade till landet och en dag som denna kan inte användas på ett bättre sett är att tillbringa i Haverdal. Ur sängen, in i bilen, ur bilen och landa rakt i en solstol. Sämre kan man ha det. Synd var bara att dagens klädval var så fel. Något varmt att ligga på innergården i tighta jeans. 

Särdals kvarnen skulle givetvis hinnas med. En bunkring av diverse olika marmelader och sylter. Kul att de har fått sådan snurr på verksamheten. Så har ni vägarna förbi så ska ni absolut ta en tur för lite shopping eller fika. 



Dagens middag inmundigades på Haverdal golfkrog med Carolina, Pålle och Siv. Halstrad röding smakade mumma med ett glas vitt till. Lägg där till att vi körde om Tre toppar i Träslövsläge för en glass. Tre kulor, mjukglass, munk och jordgubbar slank ner lätt som en plätt. Inte konstigt att jag sov gott resterande turen hem. Trots fulla magar så fick det plats med en liten bit jordgubbstårta. Så nu är det två mätta som kryper till kojs för att vara laddade inför veckans två sista arbetsdagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar