tisdag 26 juni 2012

Nedtrappning pågår

Nedtrappning pågår, i dubbelbemärkelse. Sex veckors semester med bara lugn och ro, och inga måsten. Självklart ska mycket göras men i vårt tempo och vad som faller in just den dagen. Efter en hektisk termin, vilket så bör vara, och en grym Parisvistelse, så är det dags att koppla av. Dagen började med ett sjukgymnastbesök, för en uppdatering av programmet. Gick där ifrån boostad och med Agnetas råd på minnet: "Paddla, cykla och gör allt det där som du vill - men med måtta och omdöme. Japp, ska försöka leva upp till det. Trappade ned med gräsklippning och lite omplantering, för att sedan landa i solstolen i ett alldeles fantastiskt väder. Här är det svårt att inte må bra.



Nästa nedtrappning är mediciner. Nu ska en sakta och lugn utsättning ske. En liten klump i magen, men visst kommer det att bli bra. Kan faktiskt tänka mig en bra och inte allt för smärtsam sommar. Så så blir det. Om inte så får det lösas då. Dr K gav mig en söt liten lapp när jag var där i förra veckan. Ett inplastat kort med "Det är inte farligt, det går över och det blir bra igen." Visst är det så! Lätt att se när smärtan inte tar överhand och just dessa dagar memoreras i en speciell fil.

Nu är det over and out som gäller och sängen. Dags att krypa till kojs för lite läsning och vakna pigg imorgon för en massageomgång från starkaste Lisa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar