söndag 12 maj 2013

Hur är det möjligt?

Det omöjliga har hänt! Vår stora lavendelbuske har kilat vidare till blomhimlen. Kommer inte ihåg när vi planterade den, men det var längesedan. Hade en förhoppning om att den skulle gå att rädda, men när jag började klippa i den idag så fanns det absolut inget livstecken. Får bli att köpa en ny. Älskar både doften och alla fjärilar som dras till den. Vi får njuta av alla andra blommor som vi har planterat i helgen. Vi har både grävt upp och bort saker. Bland annat har grannens alla fågelfrön slängts. Två vändor med fulla skottskärror och då fick vi ändå inte med allt. Får nog kliva över plankett och fråga vad de sysslar med. Inte helt sunt att ha så mycket fågelfrön på tomten. Dessutom får någon form av hinder fixas.

Omöjliga nummer 2! Fyra dagars ledighet är över. Skulle lätt fixa några dagar till. Kroppen skriker efter semester, men nu gäller det att hänga i. Få veckor kvar. Några stora arbeten som ska bedömas, sedan är jag i hamn. Hoppas att eleverna också tänker så. Snart vankas det sommarlov.

Snart vankas det sängen. Mia Skäringes bok Avig Maria ligger på sängbordet. Hon skriver riktigt bra.  Lätt att känna igen sig, även om hon är väldigt mörk periodvis. Måste bara gör en sak till, plocka in den nyinförskaffade trappallen som har blivit oljad och monterad. Äntligen ett ställe att placera kaffekoppen på.

Ses imon macken!

1 kommentar:

  1. Jag har läst den bok också, älskar hur hon skriver. Har läst den andra också och tyckte den var riktigt bra.

    SvaraRadera