lördag 10 augusti 2013

Sicken aktivitet

Idag har vi, trots dem sena natten, fått gjort hur mycket som helst. Igår bar vi i Önnered hos nyfunna vännerna  Ulrika och Glenn. Vi träffades på Sardinien och har jättetrevligt tillsammans. Efter mycket god mat och trevliga timmar var vi bara tvugna att ta oss hem. Då passade Ulrika på att tömma Glenns lager med trädgårdskorgar, i alla storlekar. Jättefina! Jag är glad och funderar nu på vad jag ska fylla dem med. 



När vi väl kommit ur bingen idag så fick vi mycket gjort. Ut på balkongen och satte upp ramen till balkongskyddet, som jag har sytt och öljerat. Hee, ett nytt verb. Jag har slagit i öljetter.  Snickrat och målat. Hoppas nu att regnet som precis kom inte förstör Jeppes arbete. Nu är det inte så att vi ogillar vår granne, utan vi vill bara skona honom från att se oss i nattsärken. Vill kunna gå ut på morgonen och insupa morgondoften och känna på temperaturen. Inte vill jag då chocka Börje. 

Väl inne så åkte rullgardinen, som har stått i ett hörn och dammat, upp. Rullgardin upp och gardiner ner i badkaret. De var i stort behov av tvätt. Efter allt borrande och skruvande så var det ännu större behov av dammsugning och dammtorkning. 

Skippa lunchen, men parkering vid spisen. Ett enormt lass med müsli har rostats. Gud så gott! Har inte orkat göra det sedan tidigt i somras. Det ända som står kvar på To do-listan är rensning i strumplådan, och det får vänta.  

Donat och fixat, ryggar knäckas. Som ett brev på posten smällde ryggen till. Nu maxdopad i soffan, med stora förhoppningar om att den ska lugna ner sig. Behöver det. Detta är min ständiga strid. Malin vs ryggen!


Denna sommaren som har varit så fantastisk. Så fantastisk dålig. Underbart väder, men sablar så ont. Två och en halv vecka bra, allt bra, och fem och en halv vecka kass. Tur att jag har haft åtta veckors  ledighet och ett roligt arbete som väntar. Sista lediga dagen imorgon. 

En snabb summering av sommaren 2013:


Och det känns bra att lämna semestern bakom mig och se fram emot läsåret 2013/14. 

See you! 
Over and out! 
Love!! 

1 kommentar:

  1. Vilka fina trädgårdskorgar. Verkar som ni har haft en riktigt fin semester! :)

    SvaraRadera