måndag 5 augusti 2013

Sista veckan


Precis som när barnen var små så har jag satt klockan på väckning åtta nollnoll. Blev i och för sig väckt klockan sex när Jeppe åkte. Jag var tvungen att hå mer och låsa, då hans nycklar är i Kumla.

Att vända dygnet efter åtta veckors ledighet är ingen lätt match för en sådan som jag. Morgontrött som få och lila så kvällstrött. Den du, den är inte lätt att hantera. Oavsett så ser jag fram emot ett nytt läsår. 

Igår fick vi gjort så himla mycket, trots att vi började med några timmar på stranden. Älskar klippor!


Efter flera dopp var det tid att cykla hem. Klarade både cyklandet och brassestolssittandet ganska bra. Min nyinförskaffade korsett är skön och bra. Vet bara vad sg A kommer att säga. Hua!

Väl hemma fixade vi med kajakerna. Sittkomforten skulle äntligen fixas till. Så nu väntar jag bara på paddlingsdagar. 

Kvällens höjdpunkt nummer 1 var nog stegen. Stegen från Ankerbyn har kommit i våra ägor och är numera skurad och uppsatt på väggen. Fint och vi är nöjda. Ska bara ha några fler saker till den. 


Kvällens höjdpunkt nummer två var att jag inte lyckats ha sönder min laddare till mim ryggmärgsstimulator. Puh! Det har varit något svettigt. Ordningen återställd. 


Dagen idag bjuder på stranden, hoppas jag. Annars kan det mycket väl bli en god bok på altanen. Först är det medicinintag och frukost, samt träning. Hoppas att det går. 

Ha en härlig augustidag! 

2 kommentarer: