onsdag 11 september 2013

Trash, trash och åter en bra dag

Det är inte lite som jag har lyckats samla på mig. Rader av pärmar, rader av böcker. Nu ska dessa minska. Hur svårt kan det vara då allt finns digitalt. Ja, inte allt kanske men mycket. Fick rensat upp bland böcker och lite pappershögar idag. Sorterat ut plastfickor och lösblad. Skönt att få rensa ut och även mentalt. Behövde det  efter de sista dagarnas Skapande skola-redovisning. Fick ett par timmar innan eftermiddagens konferens. 

Kan vara dagens sysslor med iPad-utbildning för år sex, rensande och planerande, som kickade igång tankeverksamheten igen. Fick iväg ett mail till många berörda i kommunen idag, om vårt Unicef-samarbete. Fick kännedom om att ryktet om Unicef inte spridits på det sätt som jag hade önskat. Detta måste rådas bot på. 

En bra dag, på flera sätt. Kryckor in på arbetet, men inte ut. Det där med dagsformen är definitivt inte statiskt. Här kan det vända på en fem-öring. Ingen är gladare än jag. Är färdigladdad och kvällens tablettdos har börjat verka, så nu blir det ett rehab-pass. 

Så nu, over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar