måndag 30 september 2013

Sista dagen

Sista dagen innan avfärd kommer hon till oss. För länge sedan, säkert över ett år sedan, pratade jag med Katarina och Kenneth som vi paddlar med om deras dotter Jonna. Det visar sig att Jonna arbetar/arbetade i Kenya med vattenförsörjningsfrågor för FN och Unicef. Inte nog med detta, hon gör det ur ett barnkonventionsperspektiv. Katarina och Kenneth var övertygade om att Jonna skulle vilja komma till oss på Smedingeskolan och prata för eleverna. Nu är hon i Sverige och kommer till oss på onsdag. På torsdag åker hon hem till Afrika igen. Tänk att hon kommer till oss? Ska bli så kul att få lyssna på henne, om hennes arbete. Nu håller jag bara tummarna!

Det är sista dagen på min pencillinkur. Är kanske typiskt att halsen gör sig påmind och feberkänslan likaså. Hur kan nu detta vara möjligt, att känna av feber, med alla dessa mängder med mediciner. Blir tidigt i säng och förhoppningsvis vakna till en ny bra morgon. 

Kan det vara den första och sista dagen inför clementinsäsongen? Hoppas inte! Testade en stycken idag och hoppas att förra säsongens blåsor inte ploppar upp. En idag och två imorgon. En sakta upptrappning inför lång och god clementidperiod. Just love it!

          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar