fredag 17 januari 2014

Fredagen den 17:e


Äntligen! Ja äntligen så har snön kommit. Förvisso är det inga mängder, men det är vitt ute. Efter avslutad arbetsdag drog vi, Jeppe och jag, på oss full mundering för att attackera ishavsvindarna. 



Jag var hos sjukgymnast A igår och fick ett gediget schema. Måndag: spinning, tisdag rehab på gymmet, med utökat program. Onsdag: vila, vilket innebär promenad. Torsdag: rehab på gymmet. Fredag: vin, fast efter promenad. Lördag: rehab på gymmet och söndag: vila. 




Sagt och gjort, ut i snöyran. En långpromenad på en bra bit över timman. Skönt, då imte vimden letade sig in i öronen. Än bättre blev det när vi beslutar att när vi kommer hem, då blir det varm choklad med rom. Kan bara konstatera att den satt så bra. När man är så där rödrosig om kinder och näsan och har intagit soffan iklädd pyjamasbrallor. Det är bara ett problem, gaha vad ryggen ogillade längden på promenaden. Hoppas nu att det lägger sig snabbt. Imorgon blir det en stadstur, efter gymmet. För nu ska det njutas av helgen. Njuta av en bra arbetsvecka. 



Måste bara tillägga. Har haft några kalasbra lektioner. Sådana som man minns så länge och njuter av. Inte för att det är speciellt ovanligt att vi har bra diskussioner i nian, men i torsdags flödade orden. Tavlan var knökans full med ord och begrepp om imperialismen, kolonialiseringen, i- och u-land. Så mycket klokt det kommer ur dessa elever. Kul! Idag hade vi dukat upp för i- och u-landsdrama "Välkomna till världen 2014". Nio i-landsrepresentanter och knappa 70 u-landsrepresentanter. I-länderna fick frossa i godsaker och de andra fick smutsigt vatten och knäckebröd. Oj, så svårt vissa hade att sitta och frossa. Oj så orättvist det var. Så det kan se ut. Så det är i världen 2014. Hua! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar