lördag 25 januari 2014

Vilken dag!

Oj vilken härlig dag vi har haft. Fick med mig Jeppe till Landvetter, där de hade fått till en slinga på 1.2 km. Väl där fick han hyra schysta skidor. Efter dryga två rundor var det dags för fika. Landhof har en fin klubbstuga. Efter lite shopping av underställ, som deras klubb sålde, var det dags igen.

Efter skidor var det dags för skenor. Tillbaka och upp till Sisjön. Vi hade varit där och rekat igår, då vi tog oss en promenad runt sjön och isen låg helt blank. Riktigt fin stålis. Väl där var det bara att dra på sig skridskorna och snöra. Helt otroligt att vi äntligen har fått vinter. Nu vill vi bara ha mera snö, så vi mer än nöjda.



Nöjda blev vi efter att vi varit på XXL. Vi skulle bara snabbt in och köpa isdubbar och skosnören. Vi kom ut med en uppsättning längdskidor och som behövs där till, till Jeppe. Det tog inte lång tid innan han insåg att detta är ingen nyck. Så skönt och så jobbigt! Nu ligger vi helt välförtjänt i varsin soffa och bara slappar. Hela kroppen har fått var den förtjänar, ja kanske inte ryggen. Den behöver inte smärta mer, men efter denna dagen är det ändå ok. Hoppas nu att den lugnar sig tills imorgon, då blir det Sisjön igen och sedan Skatås, som har öppat sina spår med. Lycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar