söndag 28 augusti 2011

Stockenträffen augusti 2011

Vilken helg! Sedan i våras har har jag spetsat in mig på olika paddelturer med Friskis och Svettis, framför allt lockade stadspaddlingen och övernattningsturen. I år har jag kunnat vara med på båda. Igår morse så var bilen fullpackad med allt som kan behövas för en paddelhelg. Vädret har vi noga följt och de visade inte de mest gynnsammaste, tom yr.no svek oss denna gången. 
 
 

Halv nio möttes vi upp i Billdal och det regnade och regnade och regnade...Det samma var det på Stocken. Vi som normalt verkligen packar ner allt glömde nog det som vi skulle ha som mest användning för, våra TORRDRÄKTER. För väta fick vi, från alla håll, men vad gör det när paddlingen är som bäst. Mycket vågor, hårt motstånd, surf på vågorna, paddling i smala sund och leka i strömmar. Vad gör då lite regn?
 
Vi placerade tälten i en "ring och spände en tarp emellan, perfekt för oss sju att sitta och laga och äta mat. Vi har haft det så himla roligt och trevligt. Tror inte att det finns en enda muskel i kroppen som inte har fått arbeta. Tuffpaddling, max njutning och så många skratt. 
 
Kan verkligen rekommendera alla att gå i Friskis & Svettis i Kungsbacka och hänga på paddlingsturerna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar