söndag 9 september 2012

Nu har det hänt igen

Ytterligare en gång har släp hyrts för att skjutsa Sofia med bohag till ny bostadsort. Denna gången är det betydligt närmre än Luleå, då det bara är till Karslkrona. Från en ö-stad till en annan. Från Porsön till Karlskronas alla öar. Lite lustigt allt, för städerna är inte helt olika varandra. Jättefina båda två och hav över allt, vart man än vänder sig. Lika desorienterande med havet på "fel" sida.


Turen ner gick smärtfritt och väl där stod fastighetsbolagets man där med nycklarna. Kul att det första vi upptäckte var att elen ej var påslagen. Spännande att ha en man som arbetat med just försäljning av el och att just samma man har lurat Sofia och Nicole. Elen kommer först att slås på imorgon. Städning och uppackning skedde i skenet av stearinljus. Bra där Jeppe! Hoppas nu att Sofia har lyckats ladda sin mobil någonstans så hon vaknar imorgon bitti.

Städa behövdes, då de håller på att bygga balkonger till lägenheterna och de har sågat upp en tegelvägg. Behöver det nämnas hur golven såg ut? Fråga inte hur många vänder det blev med moppen, för dammsuga gick ju inte. Trots allt så fick vi fixat allt, utan kläderna, på lördagskvällen. Resten tog Sofia imorse. Karlskrona verkar vara en mysig och charmig stad. Hoppas nu att tjejerna kommer att trivas där och att de får förlängt. Om inte, så går lasset i december/januari igen.





Nej nu till nästa lass - sängen. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng och inte på liggunderlag på golvet, och dessutom utan värktabletter. De låg så fint kvar på diskbänken imorse. Gör om och gör rätt, för inatt ska här sovas.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar