söndag 8 september 2013

Tänk, tänk

Vilket väder! Tänk om hösten fortsätter som sommaren avslutar. Ja, då får vi inte klaga. Vintern var kall och fin. Tyvärr så var det alldeles för lite snö. Våren var bästa tänkbara. Det var inte ofta paraplyet ingick i vardagsklädseln. Sommaren så där underbar som bara en svensk sommar kan vara. Till detta får bi en sensommar/tidig höst med röda rönnbär i mängder och havsbad. Vad mer kan vi önska?

Helgen har tillbringats på Stora Varholmen, i Göteborgs norra skärgård. Trots en totalstrejkande rygg vägrade jag att gå den till mötes och stanna hemma från den traditionsenliga kräftskivan hos Hasse och Gerd. Claes hämtade upp oss på bryggan i Hjuvik. Med hjälp lyckades jag kom i och ur båten. Så långsamt har Classe aldrig kört. Det var en handikappanpassad tur. 

En underbar dag med strålande sol, härliga vindar och en hammock. Jag löste en långtidsbiljett och parkerade mig liggande. Mycket tabletter och jag fixade ett dopp i havet och en stund i bubbelpoolen. Lite mousserande smakade gott, för de andra, och likaså min Ramlösa. Även kräftorna var perfekta till denna ädla dryck. Jag är mest glad för att jag lyckades vara med under hela middagen, innan jag drog mig tillbaka för ryggläge. 

För att lindra dagens smärta fån hell, stannande vi till vid Säröledens Familjeläkare. Känns ju inte helt bra att ta mer Ketogan än ordinerat. Så en spruta morfin och nervsmärtan i benen får ge vika för några timmar. En power nap känns nära. Ögon skippar ordentligt. Somna med Tinnas inlägg på näthinnan, http://iblandordochfoton.wordpress.com/. Marco landar snart i Sverige, för att bli Blekingbo och inneboende hos Sofia, för att börja plugga på universitetet där. Snabba ryck när man har med Intinis att göra ;). Kul att han kom in. Då kan vi förhoppningsvis träffas där. 

Nu vila och ladda om inför kommande arbetsveckan. Hoppas på att ryggen ger vika och att jag får svar på ct som gjord i måndags.  

Over and out!


              



1 kommentar:

  1. Du är verkligen megapositiv! Jag håller inte riktigt med dig om våren då jag mest minns alla regnbyxor som skulle på barnen, enda fram till vecka 26. Men jag kan minnas fel, man är ju inte purung längre...skoja bara! Sommaren och den påbörjade hösten var/ är verkligen helt underbar!! Kul att läsa din blogg! Kram från Mari Porsander ( Valde anonym för jag orkade inte fylla i uppgifterna)

    SvaraRadera