måndag 28 mars 2011

Var är alla människor?

Ja inte i backarna i alla fall. Myten om den hälsosamme norrmannen är ju en myt, fast några fler kan väl åka skidor. I helgen var det fullständigt öde i Trysil - helt galet då det var perfekta förhållanden. Vi hade i och för sig redan bestämt att vi skulle åka till Hafjell, men bor man som vi gjorde i Hamar så kan man bestämma sig på morgonen. Vi har bara varit i Trysil en dag innan och var inte jätteimponerade den dagen. Fast denna helgen var helt klart annorlunda, finns bara ett litet minus - alla släpliftar ;). Ja mycket skidor blev det och om de högre makterna vill, så blir det en sista helg om tre veckor. Härligt med många, grymt många, skiddagar denna säsongen. Det är som min sjukgymnast säger "Du ska vara en alpråtta" och jag håller med alt ett friskvårdsrecept med skidåkning minst en vecka per månad ;).

Den kommande veckan kommer att vara intensiv, mycket intensiv. Några utvecklingssamtal är avklarade i dag, närmare bestämt tre stycken. Har varit tvungen att avboka torsdagens samtal då vi är tre på arbetet ska få processhandledning inför kommande åtaganden, omdefiniering av lärprocesser. Ska bli spännande, samtidigt galet pirrigt. Fixar jag detta? Måste sätta mig in i Mr Panduros tankar och framför allt tänkesätt. Spännande, spännande... Panduro heter egentligen Dr R. Puenteduras.

Nej nu är det åter till allvaret. Dagens träning ska genomföras, tvätt ska hängas och ett samtal måste ringas innan klockan tickar på.

//M

"Förmågan att tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise." Steinbeck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar