tisdag 6 december 2011

Borde bli fakir

Hur kan någon längta efter nålar, när jag är ursämst på att hantera dem själv. Hatar verkligen allt när det gäller sömnad. Laghögen kan, utan dåligt samvete, växa och växa. När den har nått oanade höjder så går det oftast till så att de hamnar i soporna. Just nu ligger julklappssäcken och väntar på att få 2011 broderat (och 2010, 2009...). Hmm, den får ligga kvar, även i kväll. 


Däremot längtar jag efter andra nålar, akupunkturnålar. Med nålarna saknar jag även Sofia, som har vänt hem till Luleå, efter två veckor hemma i Särö. Tur att hon kommer tillbaka redan den 19:e och då ska hon få arbeta, direkt vid hemkomsten. Det är fantastiskt att det fungerar. Kanske än mer fantastiskt att jag låter henne perforera mig. Det är lite scary när hon bläddrar i boken, talar för sig själv och sedan sätter nålarna. Den läskigaste är den i huvudet, trots att där kan inte så mycket gå fel - kraniet tar ju emot. Fast det är en win-win situation. Sofia får träning och jag smärtlindring. Tror även att jag ska uppdatera donationsregistret, med min hud till Goretex.

Smärta är något som jag definitivt borde känna mer av idag än vad jag gör. Efter att Susanne lurat med mig på ett medelpass för att sedan  avsluta med en timmes flexpass igår kväll, borde kroppen skrika högt. Vaknade fem i morse med träningsvärk i fingrarna. En helt klart ny och spännande upplevelse. Har dessutom lite träningsvärk i magmusklerna idag. Det är hanterbart. Me like!

Får nog avsluta kvällen nu med kvällens träning och sedan hoppa i bingen. Skönt med lite sovmorgon, då vi börjar först klockan nio. Hela Fjärås-Gällinge pedagogiska enhet ska ha studiedag, hos oss på Smedinge. Mycket bedömning och IKT blir det - ska bli spännande!

"Låt oss inte be omen lätt börda, utan en stark rygg", Theodore Roosvelt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar