söndag 20 februari 2011

Vad Skoda mitt norra öga?

Dagen idag har vikts åt provkörning av ny bil till Jeppe, efter att jag valde bort träningen på morgonen och somnade om. Mys! Ska träna ikväll med Sofia istället, så det blir av oavsett. 

Igår pågick operation övertalning, då han provkörde Skoda i förra veckan. Nej, nej, nej och åter nej. Jag vill inte ha en öststatsbil ;). Som tur var så åkte vi till VAG efter att jag följt med och provkört Skoda Superb och konstaterade snabbt att sätet var för kort och bromsen nöp attans mycket. Nästa bil blev en Passat, vilket känns som ett bra val. Vi hade en Golf när Johanna föddes och det var både en kul bil att köra och praktisk. Nu skulle vi inte behöva ha en kombi, men det är praktiskt för både kajakturer och skidåkning. Dessutom så blir det en gas, vilket ger mycket lägre förmånsbeskattning. Säljaren, som var grymt trevlig och inte den "typiske" bilsäljaren, fann inga problem med att ta ut bilen som stod i bilhallen. Bara för att vi skulle få köra exakt rätt bil. Så nu blir det med största sannolikhet en grå gasbil.

Nej nu ska vi spana handboll, Ystad-Kristianstad. För oss spelar det ingen större roll vem som vinner. Njut av den fantastiska söndag som vi har och den sista lovdagen. "Tagga" inför morgondagens skidåkning i Hestra med goa elever.

//M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar