lördag 22 oktober 2011

Hade aldrig fått körkort, om jag skulle köra upp idag!

Helt galet! Kan ju tycka att efter över 30 år med körkort, borde ha "koll" på trafikmärken - men icke sa picke! Parkerade bakom Östermalmshallen i eftermiddags och simsallabim så satt det en bot på 900 pix på rutan. Tröttsamt, för jag hade hellre lagt pengarna i Rädda barnens bössa eller så. Fast vad gör det? Det är ju bara pengar och de ska ju rulla, eller hur?

Dagen har varit mysig, då vi har promenerat i Stockholm. Först en timme på Barbabys outlet, vilket vi hade kunnat hoppa över - fick bara köpt en ny resväska, och sedan några timmar på Söder. Ett besök i Tjalla Malla, för julklappsinköp.  Söder är ett otroligt mysigt område, lite likt Haga i Göteborg. Vi blev dock lite vilsna i pannan och det tog betydligt längre tid att hitta tillbaka till bilen än tänkt. Tur att dagens mobiler har gps...


Ytterligare några timmar gick vi runt området kring Östermalmshallen och ner mot NK. Lite mat i magen och ett gott glas rött, och där efter tog vi oss vidare till Illums. Härlig affär och jag fick köpt små tomtar i tuftad ull. Kommer passa så bra i ormhasselgrenen, i vardagsrummet. Det är tokigt att julsakerna redan har plockats fram i butikerna. Fast det fick till och med bli en adventsljusstake till Jeppes lilla kryp-in här i Kumla.


Imorgon blir det Örebro och en tidig middag - Flygande Jacob, som det var år och "dar" sedan vi åt - för att dra mig hem mot Särö på eftermiddagen. Det blir dock ett stopp i Göteborg först. Ska avsluta söndagen med massage hos Lisa. 

Och nu var denna Kumlahelg slut, men det kommer flera. Lite mysigt att vara här och kura.

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar