söndag 2 oktober 2011

Årets sista bad, eller?

Har haft en intensiv, men härlig helg. Det är väl lika bra att fortsätta med det tempot eftersom veckan som kommer är helspäckad med träning, bio, föräldramöte, silversmideskurs, stan med den blivande 24-åringen och gäster i dagarna två.

I fredags så var det bara att skynda, skynda från arbetet för att få skjuts in till Kungsbacka. Det var dags för att träffa fd kollegor över ett glas vin och lite mat. Hade en underbart trevlig eftermiddag och kväll med Susanne, Ingalil och Maria. Synd bara att det krockade med aw med de nuvarande kollegorna. Fast det går fler tåg. 

Igår tog vi oss en snabb runda på Freeport, då Jeppe skulle köpa nya tennisskor. Därefter snabbt hem för ombyte och in till Göteborg. Först en fika och bildvisning från Peters disputationsfest, för Pålle och Siv för att därefter åka till Stefan och Anette på middag. Det var galet längesedan vi träffades, så kvällen blev ganska sen. 

Jeppe klev upp med tuppen imorse för att spela tennis. Hem kom han med ett leende på läpparna, de nysa skorna var bra - han vann! Tanken var att vi skulle paddla idag, men solen orkade inte riktigt igenom så vi beslutade oss för att äntligen få upp vår väggdekoration. Det blev så fint. Lite röj och sedan dags för  en promenad ner till Lahall, där det blev ett dopp i böljan den blå. Trist att badstegen var uppdragen, då det blev att balansera på hala och blöta stenar. Vad gjorde väl det, när jag väl var i och sedan uppe så kändes det så skönt. Adrenalinet rusar och det är så fräscht. Vattnet var så klart och rent. Kan nog bli ett dopp lite längre fram med, för det var inte galet kallt utan bara kallt. 

Nu ska jag grotta ner mig i Johan Theorins Skumtimmen för att sedan baka pizza och rulltårtor. Ska bjuda 7A på fika imorgon, bara för att de är så himla goa och duktiga. 

Kärlek!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar