torsdag 20 oktober 2011

..och så blev det en sådan dag, igen!

Helt otroligt! Det blev en grymtbra dag, igen. I morse packade vi in 35 ungdomar i bussen och drog till Idala. Vi skulle upp till "Lasses sjö" för fiske, vandring, pyssel och knåp, brassa mat mm mm. Det blev så lyckat! Bara det att vi kom fram, med tanke på att vi var i världens ände. Morgonen började med choklad och kaffe på Lasses altan. Där efter bar det av 300 meter in i skogen. Dagen blev så perfekt. Vädret perfekt! Humöret perfekt! Elden perfekt! Fisket perfekt! Ja, allt var perfekt. 


Mollie drog upp den första laxöringen, på fyra kilo. Strax därpå kom Viktor med en på ca 3.7 kilo. Eleverna rensade och fiskarna hamnade på glöden. Den smakade så ljuvligt. Där till brassade vi korv och bakade pinnbröd. Vad mer kan man begära? Jo, en sak till - den årliga kalkningen av sjön. Att den skulle infalla just denna dag när vi var där, är väl otroligt! Hoppas att jag får filmen från Anders, som var snabb på att få upp kameran. 

 
Kvällen avslutades, nästan, med ett baspass på Friskis & Svettis, som inte var speciellt jobbigt. Agh, jag önskar att ryggpasset återuppstår - fast chanserna är små.  Direkt efter jympan var det full rulle till silversmidet. En sak är säkert, jag kommer somna med ett leende på läpparna. Så nöjd med både dagen och kvällen. Har slipat på mitt armband, som blir så bra, och finger.... =D


Kärlek!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar