lördag 29 oktober 2011

Trött...

...som en gnu! Trött på rehab - fast det är bara att gilla läget. Trött på alla mediciner - fast det är också bara att gilla läget.

Fast nu är det högt vatten!  Får finna något annat system som gör att jag eliminerar misstag och feltag och glömtag. Dagens fel nr 1, trots mina fina dosetter: Tog morgonens dos ur den turkosa asken, som är kvällsmedicinerna. Reagerade över att tabletterna för magkatarr inte låg där, fast det visade sig vara riktigt ;). I skrivandes stund dyker visst ytterligare ett fel upp. Dagens fel nr 2: Glömt att inhalera, för den får inte plats i asken. Jag ilar och puffar.



Rosa = morgon, turkos = kväll

Ja, herre gud - ålder, vimsighet eller vad är felet. Får råda bot på något sätt, vi drar till gymmet. Försöker få igång kroppen och fylla lungorna med mycket syre. Vi hoppar nog  turen till Frölunda torg och försöker pilla lite här hemma med vinterskor upp och sommarskor ner, i en flyttlåda för vidare transport till vinden. 

Ja, just det - vinden! Vinden är ett annat hemskt exempel på både trötthet och fel. En stadig punkt på vår To do-lista. Trots idoga försök att organisera, städa, möblera om och framför allt slänga eller skänka. Trots detta, så blir det fort ett totalt kaos. Fast det tar vi någon annan gång.

Helgfrid!//M

2 kommentarer:

  1. http://www.worldstrokecampaign.org/2011/Pages/Home.aspx Du är inte ensam om att glömma medicinen...det kan ju vara mer fatalt dock..

    SvaraRadera
  2. måste bara rekomendera veckodosetten med 4 doseringar per dag. då är allt liksom samlat på en o samma plats!

    SvaraRadera