måndag 7 oktober 2013

Ett under har skett

Det otroliga har hänt! Tror faktiskt inte det har hänt innan. Vi gick upp på vinden, utan att bli ovänner. Jeppe erkände efteråt att han bet sig ordentligt i tungan. Men nu är vinterjackorna och skorna nere. Äntligen! 

Ja vår vind är ett kapitel för sig. Om dagen kommer och vi får barnbarn, då kommer det bli tomt där upp. Vet inte hur många flyttlådor det finns med leksaker, filtar, lakan och kläder, men det är många. Saker som absolut inte får kasseras. Vi fick ju användning för legot och Briojärnvägen när Carl och Oscar var här. 

När vi väl var nere, började Jeppe rensa bland scarvsar, halsdukar och mössor. Vantar som vi inte visste fanns, fanns visst. Scarvsar i mängder. Det är svårt att göra sig av med saker som är fina. Imorgon r det nog bli dags för skorensning. 

Fortsättning följer dock efter höstens första spinningpass. Jag ska testa om ryggen håller. Har inte kört ett pass sedan i våras. Så håll tummarna! Skulle bli ett bra slut på början av veckan. Dagen idag slutade bra. Två bra utvecklingssamtal, förgicks av även idag har flitens lampa lyst. Har fått gjort massor, sedan tog inte dagen slut förrän vid sex. Imorgon blir det en normal dag, för att åter få två långkörare. 

Nu ska jag se på det program som alla pratar om, Homeland. Återkommer med en recension, kanske ;). 

               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar