tisdag 15 oktober 2013

Tema frihet

Igår inledde vi dag nummer ett av tio temadagar. Vi i år nio arbetar med temat frihet. Frihrt! Ett vitt och brett begrepp. Vad innefattas och vad innefattas inte? Hela arbetet bygger på att vi ska arbeta efter Storyline-konceptet. Igår arbetade vi med att varje ekev fick börja med att dra en karaktär, från en minoritet. Det är ju ganska lätt att prata om frihet när vi lever här och nu. På schemat står det ett flertal ämnen. Allt ur ett barnkonventionsperspektiv. 

Idag var vi inne i Göteborg på Stadsmuseumet samt i Angered, på teatern Cargo. Cargo äf en nycirkus som bar så fantastiskt bra. Har ni möjlighet, gå dit! Detsamma gäller museumet. De har en fantastisk utställning om romer. Lägligt sattes den upp och krockade med Skånepolisens registrering av just romer. Båda helt klart värda att se och upplevla.

Nu ska jag packa ihop mig för idag. Ögonen går mer än i kors. Dessutom måste jag upp tidigt imorgon. En ny leverens av Fuck cancer pärlor kommer, så de ska delas upp. Imorogn ska det pärlas ännu mera. Kul att få hjälpa till. 

      


Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar